AZ ALUFLIX SZTORI

AZ ALUFLIX SZTORI

Az Aluflix.hu weboldal és vállalkozás egy lassan több mint 20 éves vállalkozás gyümölcse. 1997-ben kezdtünk el foglalkozni műanyag nyílászáró gyártással, majd 2000-től értékesítéssel és teljes körű kivitelezéssel is foglalkozunk, valamint 2019-től az árnyékolástechnikához köthető valamennyi terméket forgalmazzuk.

Mi vagyunk az ALUFLIX, vagy egyszerűbben az Ön új zsaluzia beszállítója és kivitelezője!

Ha nincs, vagy nem megfelelő zsaluzia beszállítója, társaságunk segít levenni a vállairól az árnyékolók kivitelezésével járó terheket.

Az országban egyedülállóan ferde, aszimmetrikus raffstore legyártásával és kivitelezésével is foglalkozunk!

Motoros zsaluziáink előnyei közé sorolható az egyszerű szerelés, integrált szúnyogháló, magas szél stabilitás (120 km/h-ig tesztelve), szabadalmaztatott „P” lamellák (95%-os fényzárás), extrudált alumínium tok kialakítás, az esztétikus megjelenés (nincsenek látszódó csavarok) és még megannyi kedvező műszaki részlet.

Az ALUFLIX márkanév modern, praktikus, az utolsó részletig átgondolt nyílászárási és árnyékolástechnikai megoldásokat jelent. Arra szakosodtunk, hogy az utolsó részletig átgondolt átfogó végeredményt kínáljunk a kültéri árnyékolás terén. Kínálatunkban zsaluziák, alumínium redőnyök, kültéri textil árnyékolók, garázskapuk, szúnyoghálók is megtalálhatóak, valamint foglalkozunk műanyag, fa és alu-fa ablakok, bejárati ajtók, továbbá pergolák és napvitorlák forgalmazásával és kivitelezésével is.

Több, mint 6 országban tevékenykedünk és nemcsak Magyarország, hanem egész Közép-Kelet Európa egyik leginnovatívabb árnyékolástechnikai forgalmazója vagyunk.

Napjaink egyre bővülő igényeinek kielégítésére és minőségi kivitelezésre esküszünk, vevőink sok esetben hosszú évtizedek óta elégedett partnereink, folyamatosan fejlődés és fejlesztés mellett köteleződtünk el.

Előre is köszönjük bizalmát, várjuk megkeresését!

Üdvözlettel,

ALUFLIX Magyarország